Zblokował Szybki Atak własnym skrzydłami przez co obrażenia stały się mniejsze o połowę i znów używa Boom Wybuchu. Po ataku znów odlatuje w górę, przez co atak Plaskaniem nie mógł sięgn±ć pokemona
F: 10
N: 75
-Niedobrze jeszcze raz i możesz przegrać ale nie poddawaj się użyj podwójnego zespołu a potem b±belków.
-Teraz użyj wodnego pulsu i przyspiesz go b±belkami Froakie.
-¦wietnie Froakie teraz użyj wodnego pulsu w góre a kiedy on spróbuje unkin±c tego użyj szybkiego ataku .
Noivern używa Smoczego Pulsu na Wodny Puls Froakiego i pojawia się wielka kupa dymu która spowiła cał± arenę. Po chwili widać jeden cień pokemona, tego wyższego czyli pokemona smoka który stoi. Gdy chmura dymu opadła widzisz jak Noivern ledwo stoi na nogach a Froakie leży i jest niezdolny do dalszej walki co ostatecznie oznaczało że przegrałe¶ mały sparing z Alex±
F: 0
N: 5
-Nosz w dupe było blisko.¦wietna walka gratuluje wygranej.-Powiedziałęm do koleżanki.
-Dziękuje za walke Froakie.-Rzekłem chwoj±c pokemona do pokeballa.
Ostatnio edytowany przez Silvercio (2014-03-03 21:04:04)
Nie martw się w walce o odznakę będziesz miał przewagę typu, ale na twoim miejscu wystawiłbym swojego startera z którym znasz się dłużej. A teraz może chodĽmy wyleczyć nasze pokemony w Centrum Pokemon
Jeżeli do wyboru będziemy mieć dwa pokemony wybiore obydwa startery.-Odpowiedziałem
-Lecz teraz chodĽmy do poke centrum.
Hm bardzo rozs±dna taktyka- odpowiedziała i ruszyli¶cie w stronę darmowej lecznicy Pokemon. Jako iż to małe miasto nie szli¶cie długo i doszli¶cie szubko do celu
-Dzień dobry siostro Joy czy mogłaby¶ uleczyć moje pokemony s± bardzo wykończone ?-Spytałem pracowniczkę poke-centrum
Ależ oczywi¶cie postaw wszystkie swoje chore i ranne pokemony na ladzie-powiedziała u¶miechnięta siostra Joy i czeka aż dasz jej swoje pokeballe
-Prosze bardzo.-Powiedziałem oddaj±c siostrze moje pokemony.