-No to co wracamy sie do pokecentrum i spojrzymy na tablicę ?
-Ruch to zdrowie koleżanko-Odpowiedziałem.
-Po tym jak przeczytamy te ogłoszenie natychmiast ruszamy na trening ,póki mamy czas.
Jako że już doskonale znaliście drogę na koniec drugiego miasta wasza podróż trwała o wiele krócej. Jesteście po chwili przed wejściem do Centrum Pokemon
-No to spójrzmy na tą listę.-Powiedziałem.
Ostatnio edytowany przez Silvercio (2014-03-24 15:09:26)
Zgoda- odpowiedziała po czym weszliście do środka. Na tablicy była informacja, że lider jest u ojca i będzie nazajutrz z samego rana. Chyba będziesz musiał gdzieś spędzić noc w mieście
-No dobra potem będziemy sie martwić o to gdzie będziemy spać przez tą jedną noc ,ale teraz chodźmy troszeczkę potrenować przed walką z liderem.
-Zawalczymy jeszcze raz ? 1 przeciwko 1 i można użyć 3 pokemonów ? -Spytałem się.
-Pierwsze słysze o takich walkach, ale można spróbować-Odpowiedziałem.
-Dobrze Treecko, Eevee, Froakie wyjdzie ze swoich pokebolli.-Powiedziałem wyrzucając pokebolle z tymi pokemonami.
Dobrze pokażcie się moi drodzy- krzyknęła głośno Alexa po czym przed twoimi oczami stanęły jej trzy pokemony które wyleciały z jej pokeballów które wyrzuciła przed siebie. A były to
Co było ciekawe wcześniej nie zauważyłeś by twoja koleżanka posiadała pokemon po środku
-Kiedy zdążyłaś złapać tego pokemona?Nie pokazywałaś mi go wcześniej-Spytałem pokazując na surskita.
W Centrum Pokemon gdy czytałeś informacje z tablicy tam umieszczonej, zdążyłam przesłać sobie pokemona od siostry i pożyczyłam na tą jedną walkę- odpowiedziała i po chwili dodała że możesz zaczynać walkę.