Zblokował Szybki Atak własnym skrzydłami przez co obrażenia stały się mniejsze o połowę i znów używa Boom Wybuchu. Po ataku znów odlatuje w górę, przez co atak Plaskaniem nie mógł sięgnąć pokemona
F: 10
N: 75
-Niedobrze jeszcze raz i możesz przegrać ale nie poddawaj się użyj podwójnego zespołu a potem bąbelków.
-Teraz użyj wodnego pulsu i przyspiesz go bąbelkami Froakie.
-Świetnie Froakie teraz użyj wodnego pulsu w góre a kiedy on spróbuje unkinąc tego użyj szybkiego ataku .
Noivern używa Smoczego Pulsu na Wodny Puls Froakiego i pojawia się wielka kupa dymu która spowiła całą arenę. Po chwili widać jeden cień pokemona, tego wyższego czyli pokemona smoka który stoi. Gdy chmura dymu opadła widzisz jak Noivern ledwo stoi na nogach a Froakie leży i jest niezdolny do dalszej walki co ostatecznie oznaczało że przegrałeś mały sparing z Alexą
F: 0
N: 5
-Nosz w dupe było blisko.Świetna walka gratuluje wygranej.-Powiedziałęm do koleżanki.
-Dziękuje za walke Froakie.-Rzekłem chwojąc pokemona do pokeballa.
Ostatnio edytowany przez Silvercio (2014-03-03 21:04:04)
Nie martw się w walce o odznakę będziesz miał przewagę typu, ale na twoim miejscu wystawiłbym swojego startera z którym znasz się dłużej. A teraz może chodźmy wyleczyć nasze pokemony w Centrum Pokemon
Jeżeli do wyboru będziemy mieć dwa pokemony wybiore obydwa startery.-Odpowiedziałem
-Lecz teraz chodźmy do poke centrum.
Hm bardzo rozsądna taktyka- odpowiedziała i ruszyliście w stronę darmowej lecznicy Pokemon. Jako iż to małe miasto nie szliście długo i doszliście szubko do celu
-Dzień dobry siostro Joy czy mogłabyś uleczyć moje pokemony są bardzo wykończone ?-Spytałem pracowniczkę poke-centrum
Ależ oczywiście postaw wszystkie swoje chore i ranne pokemony na ladzie-powiedziała uśmiechnięta siostra Joy i czeka aż dasz jej swoje pokeballe
-Prosze bardzo.-Powiedziałem oddając siostrze moje pokemony.