Roździał I
-To ja wygram...-Nie, to ja!-kłócili się o walkę King i Mystogan
-Wyluzujcie chłopaki, my z Nancy idziemy na mistoo-Kitty i Nancy poszli do sklepu
-Chodźmy na Pizzę-pobiegli za nimi Dane,King, mystogan i Kaito
Wszyscy dobrze pojadli i wrócili do domu położyć się spać.
-Co, yhyy?-obudził się Kaito i zobaczył na niebo które zrobiło się fioletowo czarne, ubrał sie i pobiegł do przyjaciół.
-patrzcie, na niebo!
To jeszcze nie straszne, popatrz na nich!-Wykrzyknął Kaito na całą armię szkieletów
-Aaa, nie nawidzę ich-powiedziała Ajana
-To zombie, czyli apokalipsa?!-pytała zmartwiona Nancy
-Na nich!-zakrzyczał Dane..-Flame Trap-wykrzyknął Kaito i uwięził szkieletów w ognistej pułapce....
-Tornado Wiatru!-zakrzyczał Dane i Tornado jego rozniosło szkielety, jednak przyszło wojsko. -No kurcze...Flame Skies!-wykrzyknęła Kitty i wyrzuciła ze swojej torby 9 ostrzy które załatwiły pół wojska szkieletów.
-Trzeba załatwić źródło..Ajana, Mystogan, King wy zostaniecie tutaj ochraniać miasto.My polecimy znaleść źródło.
-Chwile, polceimy?-zapytała z zadławieniem Kitty -Taak, jasne chyba.-i wyrosły Kaito skrzydła, wziął Kitty i Dane jako pasażerów i szukali źródła.
-Nie lubie jak mi wyrasta z tyłu też ogon.-i przylecieli do zamku szkieletów, w tym czasie zniknęły skrzydła Kaito,.
-Nikogo nie ma?-zapytał głośno Dane i schowali się, w tym czasie przybiegło 7 szkieletów.
-Muszę do kibelka-powiedział chłopak
-Nie wytrzymasz?-zapytała Kitty
-Nie, nie mogę...Dość Tego, Two Dragons Blast-dzięki tym zniszczył wszystkie szkielety i te 22 z 55 które przybiegło.
Cdn...
Ostatnio edytowany przez Tanai (2011-03-03 18:11:43)
Imię: Tanai
Nazwisko: Mauki
Data urodzin: 11.09
Opis Postaci: Lubi przezywać przygody i zdobywać więź pomiędzy Pokemonami, zawsze gotowy obronić Pokemony nawet gdy te go nie lubią.Gotowy zdobywać nowe znajomości i przyjaciół, również nigdy się poddaje bezx walki lub remisu.
Wiek(w Grze oczywiście): 12 lat
Odznaki:
Pokemony:
Imię: Charmi
Typ:
Ataki: Akcja || Żar || Drapanie || Miotacz Płomieni || Smoczy Kieł
Larvitar(Ona)
Typ:
Ataki:Hiper promień || Tunel || Centro-cios || Rzut kamieniem || Burza piaskowa || Chrupanie || Chytre spojrzenie || Pchnięcie
Snivy
Typ:
Ataki: Szybki Atak, Akcja, Ostry Liść, Dzikie Pnącza, Zastraszające Spojrzenie, Burza Liści
Magmotar(Fire)
miotacz ognia, puls lawy, żar, elektryczna pięść, smog, ognista pięść, hiper promień, Słoneczny dzień
Axew [on]
Typ:
Ataki: Rysa || Gniew smoka || Drapanie, || Warczenie || Uderzenie || Hiper Promień
Od Teamu Defenders:
Sudowoodo
Ataki: Naśladowanie, rzut kamieniem, niski kop, młoto ramię, podwójne uderzenie kantem, podwójny zespół.
Karta Trenera
Przedmioty: 27x Saffari Ball, 2 Pokeballi,1 opakowanie karmy dla pokemonów,500 kasy,Telefon (PokeNav), PokeDex
Cel: Zostać Mistrzem regionu Unova, zdobyć wszystkie odznaki i wyruszyć w nieznane.Zdobyć Kyurem,Rayquezee i wszystkie odznaki.
Jestem:
Po prostu porażka ...
Słabe dialogi.
Liczne błędy ortograficzne i interpunkcyjne.
Za szybko wszystko się dzieje.
Nie wiem po co były zapisy, skoro charakteru bohaterów nie wprowadzasz żadnego z zapisanych (choćby mnie).
Za krótko.
Brak kropek, przecinków, wykrzykników, itd.
Nie robisz odstępu między "Tekst-Tekst" Powinno być "Tekst - Tekst", łatwiej się czyta i nie ma takiego burdelu.
Imiona bohaterów bez względu na wszystko muszą być pisane Wielką Literą.
Widać, że robiłeś na odwal. Następnym razem napisz dłużej, z sensem i żeby przyciągało wzrok, a nie tak jak teraz. Można po prostu epilepsji wzroku dostać.
1/10
"Za lepsze życie, za siłę, którą chcemy w duszy mieć
Ten świat uczy mnie być skurwysynem
Nic nie wzruszy mnie mnie dziś już..."
Dobra, czy to ja nauczyłam się czytać z prędkością światła, czy ten rozdział jest zastraszająco krótki.
Chłopie, co to ma być? Możesz się wzorować na moich komentarzach pisanych na szybko, jest w nic mniej błędów niż w twoim... czymś. Ciężko to nazwać fickiem bo jest to krótsze nawet od rozdziałów w ficku o DB Kinga...
Byłoby dużo wyliczania, a jako iż nie chce mi się pisać to po prostu popieram Shada.
2/10 tak na zachętę