Super opowiadanie.
Ja bym tyle nie napisał nawet jakbym miał pomysł i gdyby mi się chciało ;p
Imię: Danny
Nazwisko: Black
Data urodzin: 20 Wrze¶nia
Opis Postaci: Danny jest opanowany ale czasami może nie zapanować nad swoimi uczuciami.W obliczu przyjaciół jest koleżeński.Interesuje się technik± i informatyk± dlatego też uwielbia pokemony psychiczne.Podobaj± mu się również pokemony duchy.Nie cierpi rozmawiać o sobie.Gdy kto¶ poruszy ten temat, od razu go zmienia.Ogólnie nie jest ciekawski.Lubi trenować i walczyć pokemonami.
Pokemony:
Misdreavus
Ataki: Kula cienia,Szybki Atak,Straszna Twarz,Psychika
Kingler
Ataki: Wodna broń,Szczypce,B±belkowy Promień,B±belki,Metalowy Pazur,Gilotyna,Lodowy Promień,Giga wstrz±s,Fala,Zamieć,Cięcie X,Krabo młot
Roserade
Ataki: Truj±ce Ukłucie,Słoneczny Promień,Kula Wiatru,Magiczny Li¶ć,Słoneczny Dzień,Mega Odpływ,Słoneczny Promień, Giga Odpływ,Ochrona,¦pi±ca Rozmowa,Słodki Zapach,Hiper Promień
Alakazam
Ataki: Akcja, Drapanie, Psychika, Psychofala,Teleportacja,Szybki Atak,Taran Zen,Medytacja,Hiper Promień,Taniec Chaosu, Ukryta Siła,Psychiczny Cios
Shiny Onix
Ataki: Akcja, Trza¶nięcie, Tunel, Wycie, ¦ciskanie, Trzęsienie ziemi
Venusaur
Ataki: Akcja,Szybki atak,Ostry li¶ć,Truj±cy pyłek,Słodki zapach,Burza li¶ci,Li¶ciaste ostrze,
Hiper promień,Ukryta siła,Kula energii,Dzikie pn±ncze,
Przedmioty: 0 Pokeballi,1 opakowanie karmy dla pokemonów,17.300 kasy,Telefon (pokenav),pokedex
Odznaki:
Kanto: ,
Jotho:
Hoenn:
Shinnoh:
Island:
Isshu:
Team: Team Rocket
Nie papietam czy kometowałam ci to więc napiszę tu jeszcze dla pewno¶ci:
Opowiadanie mi się podoba. Botarfisz dobrze rozwin±ć akcję i masz ciekawe pomysły.
Dobry też miałe¶ pomysł z tymi dużymi fotami - jak dla mnie boba