Kolejne 2 zapowiedzi:
Rozdział V - 2 razy Trio. To już 6 osób !
Bohaterowie chwalą nawzajem swoje pokemony starając się popisać przed resztą. Po chwili przekomarzania kontynuują wędrówkę do Violet City. Gdy są już bardzo blisko owego miasta spotykają 2 trio trenerów składające się z 2 dziewczyn i 1 chłopaka. Dochodzi do krótkiej wymiany zdań i bohaterowie znowu stawiają czoła kolejnej przygodzie ...
Rozdział VI - Jednak 6 to za Dużo !
Do tria dotychczasowych bohaterów dołącza kolejne trio, lecz tylko na krótką chwilę. Jak się okazuje, więcej ich różni niż łączy. Każdy z tej szóstki ma inne zdanie na każdy temat co prowadzi cały czas do kłótni. Shadow w końcu nie wytrzymuje i udaje się w podróż tylko ze swoimi pokemonami, z nikim więcej ...
"Za lepsze życie, za siłę, którą chcemy w duszy mieć
Ten świat uczy mnie być skurwysynem
Nic nie wzruszy mnie mnie dziś już..."
Jestem, jestem, widzicie? Jestem! Podoba mi się mój debiut, oby tak dalej.
VI- The best! Rozwaliły mnie te zadania. Udawanie Slowpoka nie byłoby tak dobre jak inne bez określenia, że "zamulała przez 5 minut". Bomba, nareszcie było się z czego pośmiać.
Ładnie idzie z Janasem <3 xD
10/10
Cieszę się
Ten pomysł na grę w butelkę przyszedł mi znikąd, jak pisałem to chwile pomyślałem i poszło ^^
Co do ciebie i Janasa, to też się cieszę, bo nie wiedziałem czyście się na to zgodzili xD
Słiit. Uwielbiam wkurzać ludzi, tym bardziej budzić ich o późnej godzinie...
Sloooowpooooke :3
Rozdzialik wspaniały - 10/10 ~
Kolejna zapowiedź:
[Od razu informuję, że nie będę pisał każdego walki. Będę pisał tylko 1 osobie na 1 odznakę. Oczywiście napiszę, że potem walczy ten, ten i tamten i że zdobyli odznaki. Każdy będzie walczył, w tym wypadku będzie to Kitty.]
Rozdział VII - Walka w Violet, Kitty vs. Falkner !
Bohaterowie po ciekawej nocy w Pokemon Center udają się na walkę do sali w Violet. Pierwsza z liderem Falkner'em decyduje się walczyć Kitty. Jest bardzo zdeterminowana i wierzy w swoje pokemony. Zaczyna się walka ...
Rozdział VIII - Wszyscy wygrali, Wieża Kiełkowania ?!
Po zdobyciu odznak, bohaterowie udają się do Wieży Kiełkowania by spotkać się tam z tutejszym mistrzem. Ten podobno nauczy ich pokemony pewnego przydatnego ruchu.
Jakie zadanie Znając twoje możliwości to w realu też byś mi zrobił takie zadanie xD
Czekam na new
10/10 Brak błędów i ciekawy wątek.
Ja się z Fiszem nie zgodzę bo all rozdziały 10/10 ale brakuje mi tam kogoś XD i shad dobrze wiesz kogo XD
Heh, ty pisarzem, od kiedy ?
Z tego co widzę, na forum masz tylko 2 ficki, jeden gorszy od drugiego. Rozumiem, możesz mieć problemy czy coś, ale jak nie ma opisów jak są. Co prawda nie ma ich w treści, ale nikomu nie chce się tego czytać, poza tym są obrazki i to w zupełności wystarczy. Emocje ? cóż, poczytaj sobie inne rozdziały a nie ostatni bądź pierwszy rozdział. Jak narazie tylko tobie się nie podoba, więc nie mam zamiaru wprowadzać zmian w moim fick'u.
Jak ci się nie podoba, to po prostu napisz beznadziejny, a nie jakieś braki opisów, uczuć, jak to wszystko jest tylko trzeba umieć czytać.
Ekhem, od czasów, kiedy pisałem tamte durne ficki trochę minęło kolego. Kilka osób pomogło mi zrozumieć błędy, a jak ludzie na tym forum są mało wymagający to nie moja wina. Ja tylko mówię, że obrazki są dobre w książeczkach dla małych dzieci.
Kolego ? ... Od czasów kiedy byliśmy kolegami trochę już minęło Cóż pomogli ci zrozumieć błędy, super cieszę się, a ficki nie są tu rzeczą pierwszorzędną, są one po prostu dla urozmaicenia gry na forum, to nie jakiś konkurs talentów, ani nie piszemy własnej książki. Oczywiście lubimy wytykać komuś błędy bo bez tego się nie obejdzie. Oczywiście rób jak chcesz opisuj godzinę jedną postać i będziemy się cieszyć z nudnego fick'a
Nie będę godzinę opisywał 1 postaci, ale dawanie obrazków to iście na łatwiznę. Nie ma sensu pisać ficka banalnego i płaskiego, bo to nic nie daje. Monotonne historie podróży po zdobycie odznak/wstążek/innych nagród są w grach pokemon. Brak opisów=pisanie bo inni piszą. Gdzie tu jest sens?
Sens jest taki, że przynajmniej znamy dokładny wygląd postaci. Jeśli opiszesz np. chłopak bardzo dobrze zbudowany, to ludzie mają różne wyobrażenia co do tego i różne interpretacje tekstu. Rób z resztą jak chcesz, opisuj, rób to czego dusza zapragnie, ja sobie chętnie poczytam (o ile mi się nie znudzi) i wtedy ocenię tak, jakby oceniał normalnego fick'a na innych PBF'ach (Nie Pokemon).