Gość
wkońcu sie ruszyłeś do pisania Czyzby pewne 2 ficki cie zmotywowały?
Dokładnie. Zapewne chodzi ci o ten o chrabąszczu i ten o zaginionej wątrobie Lickitunga? :tfu:
Skoro dodałem dziś trzy rozdziały[wszystkie z walki Tom vs Lucas], to czas na zapowiedź kolejnych!NIE CZYTAJ TEGO, JEŚLI NIE PRZECZYTAŁEŚ ROZDZIAŁÓW 81-83
Zapowiedź rozdziałów 84-86
Tom po dość ciężkiej walce z Lucasem, żegna się ze swoim rywalem, który postanawia skupić się teraz na treningu. Nie on jeden opuszcza wyspę Suzuran- robią to jeszcze dwie znajome Tomowi osoby. Kilka osób jednak, w tym Jade zostaje, by kibicować Tomowi w walce, która jak się okazuje kolejnego dnia nie tylko mistrzostwo Ligi Sinnoh, czego się spodziewał. Ten pojedynek jest czymś o wiele więcej! Jeśli uda mu się zwyciężyć może sięgnąć już kresu chwały! Jego przeciwnik w dodatku posiada pokemona, niemal identycznego z jego oraz takiego samego, co Lucas. Okazuje się być ciężkim przeciwnikiem... Tym bardziej, że Tom nie może wystawić wszystkich swoich pokemonów złapanych w Sinnoh przez ich wymęcznie podczas walki z Lucasem. Mimo to formuje dość niezły skład, biorąc na najważniejszy pojedynek w Sinnoh swoje najsilniejsze pokemony. Być może uda mu się również wziąć jakiegoś pokemona z regionu Sinnoh, o ile nie będzie zbyt poobijany, by walczyć... Czy Tomowi uda się zwyciężyć w Lidze Sinnoh? Czy powtórzy wyczyn swojego ojca?
A więc Rozdział 86 był ostatnim z mojego FanFicka Sinnoh Adventure Saga.
Co prawda planuję kolejny tom przygod, bo historia nie została jako tako zakończona. Jednakowoż 1 tom został zakończony i czekam na komentarze, ponieważ nie wiem czy w ogóle opłaca mi się pisać 2 tom, którego akcja również będzie toczyć się w regionie Sinnoh.