Idę jak najdalej przed siebie rozglądając się po niebie widząc taką piękną pogodę. Patrząc chwilkę na Flame i dalej idąc w stronę jakiegoś lasu.
Ostatnio edytowany przez Yahiko (2013-04-05 20:35:02)
Ekwipunek: 5x Pokeball, Pokedex, 1x Potion, 1200 PokeMoney
Pokemony:
Nazwa: Chimchar
Typ:
Ataki:
Ewolucje:
Chimchar > Monferno > Infernape
Natura:
/\ Tak wygląda Son
1.Warn wpisał Inad. Za obrażanie adminów na CB.
Jak już powiedziałem z miasta wyszedłeś. Byłeś zapatrzony w chmury i zamyślony, nawet nie zauważyłeś jak minąłeś rozstaj dróg. kiedy się ocknąłeś stwierdziłeś bez słodzenia ze się zgubiłeś. Wokół ciebie krzaki i inne poszycie leśne a pod tobą ledwo widoczna ścieżka.
Ostatnio edytowany przez Aenas (2013-04-05 20:33:42)
-O kurde troszkę się zapędziłem ale czas rozpocząć poszukiwania pokemonów co nie Flame ?-Powiedziałem i rozglądałem się za jakimiś dorodnymi okazami pokemonów.
Pokemony:
Typ:
Ataki:
Ewolucje:
Natura:
/\ Tak wygląda Son
Poszedłeś w głąb zarośli, po około 20 metrach pożałowałeś swojej decyzji bo twoje nogi ciągle były haratane przez jeżyny. Twój pokemon wszedł Ci na głowę i nie chciał schodzić.
-Ku**a moje nogi ty to masz loozik Flame- Powiedziałem i szedłem jak najdalej by wyjść z tego przeklętego lasu !
Pokemony:
Typ:
Ataki:
Ewolucje:
Natura:
/\ Tak wygląda Son
Niedługo później wyszedłeś z zarośli na trawę. Wokół ciebie było pełno takich kolczastych pnączy jak przy jeżynach i było z tego miejsca jedno wyjście. Wszystko wyglądało jak mała leśna arena szczególnie że czekał na ciebie wkurzony przeciwnik a konkretnie Pinsir. Najwidoczniej naruszyłeś jego terytorium.
-Czy to jakiś żart ?! Pinsir daj sobie spokój nie chcemy walczyć ! Może dołączysz do nas ale jeśli mnie zaatakujesz wiec, że będę się bronił!.-Powiedziałem i czekałem na reakcje pinsira po czym szedłem w jego stronę.
Pokemony:
Typ:
Ataki:
Ewolucje:
Natura:
/\ Tak wygląda Son
Miał w poważaniu twoją propozycję i zaczął na ciebie szarżować.
-Flame szybko użyj szybko tunelu gdy wyskoczysz tunelem za jego plecy użyj żaru tylko zrób to celnie ! - Powiedziałem i odszedłem na bezpieczny dystans.
Pokemony:
Typ:
Ataki:
Ewolucje:
Natura:
/\ Tak wygląda Son
Chimchar użył tunelu i Pinsir wcelował w Ciebie. Upadłeś z impetem na ziemie lecz twój przeciwnik oberwał żarem.
Ch: 100
P: 65
-Świetnie Chimchar o mnie się nie martw dam rade teraz szybko tunel wyskocz w niego gdy podrzucisz go do góry użyj drapania jeśli będzie atakował uciekaj za pomocą tunelu !! - Powiedziałem i czekałem na rezultaty.
Pokemony:
Typ:
Ataki:
Ewolucje:
Natura:
/\ Tak wygląda Son
Pinsir wyczuł tunel i odskoczył na bok. Kiedy Chimchar zaatakował go drapaniem, twój przeciwnik zaparł się i zasłonił rękoma. Na dodatek dzięki swojemu grubemu pancerzowi mało odczuł. Kiedy twój pokemon skończył atakować Pinsir odsłonił gardę i zaatakował łamaczem murów.
Ch: 60
P: 60
-Chimchar trzymaj go na dystans 2x żar po czym utrzymuj dobrą odległość. - Powiedziałem zaciekawiony walką.
Pokemony:
Typ:
Ataki:
Ewolucje:
Natura:
/\ Tak wygląda Son
Za pierwszym żarem Pinisr użył utwardzania i zwiększył swoją obronę. Za drugim razem powtórzył ruch i dodał skupienie energii.
Ch: 60
P: 15
-Chimchar teraz tunel za nim i użyj żaru tak jak po przednio dasz rade!!-Powiedziałem i czekałem na wynik walki.
Pokemony:
Typ:
Ataki:
Ewolucje:
Natura:
/\ Tak wygląda Son