-Wow fajne pokemony.Odpowiedziałem koleżance z zachwytem.
-Dobrze więc chodźmy dalej.-Odpowiedziałem zaczerwienionej przyjaciółce.
Usiadłem obok Alexy po czym spytałem się czy jest tu samoobsługa czy jednak ktoś przyjdzie.
-No okej pójde i wezme ze sobą 2 karty menu.Powiedziałem po czym poszedłem wziąłem 2 karty menu.
A więc pamiętasz, rozmawialiśmy o tym że podróżuje po regionach i rozdaje trenerom niespodzianki. Widzę że i ty jesteś trenerem dlatego popatrz tutaj- powiedziała i zaczęła szukać czegoś w swojej torbie
-Co tam masz ma koleżanko? - Spytałem koleżankę.
-Ale fajne! A co jest w środku ?
Trzy startery z mojego regionu Kalos. Możesz wybrać sobie jednego.- po czym wypuściła trzy stworki z pokeballi które znajdowały się w pudełku. A tak one wyglądały
Woooow jakie fajne.Trudny wybór może spytam sie moich pokemonów z kim najbardziej chcieliby podróżować-Powiedziałem po czym wyrzuciłem wszystkie pokemony z ich pokeballi.
Każdy przyglądał się, ale nie mogli dojść do porozumienia, gdyż każdemu z nich podobał się inny pokemon. Wygląda na to że decyzja należy tylko do Ciebie
- Chyba wybieram Froakiego bardzo by nam się przydał wodny pokemon tymbardziej że mam już roślinnego i ognisto-duchowego oraz mojego eevee typu normalnego.-Powiedziałem do przyjaciółki.
Ostatnio edytowany przez Silvercio (2014-02-21 10:13:49)