Nowy rozdziały super, tylko kiedy będzie o odznakę walczył mój bohater - Hikaru? On w końcu chyba jest trenerem...
Ocena: 10/10
Imię: Hikaru
Nazwisko: Toshiba
Data urodzin: 25.10.1993
Mistrz ligi Kanto, Sinnoh!
Opis Postaci: Hikaru jest bardzo miły (aż do czasu), ale nie okazuje tego w walkach... W walkach jest bezlitosny. Jest bardzo dowcipny, i inteligentny. Mieszka w Alabasti, ma brata Kenshiro, który ma 10 lat, i właśnie zaczyna swoją podróż. Często daje bratu wskazówki. Lubi biwaki... Już gdy miał 3 latka marzył o wygraniu w jakiejś lidze. Ale czasem lubi też popatrzeć na pokazy i w nich wystąpić. Ma znamię w kształcie smoka na prawym ramieniu, ten smok oplata prawie całą jego rękę.
Organizacja: White Tigers Team (Wice-lider)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Pokemony:
1. Torterra [samiec]
Imię: Terra
Typ: Trawa-Ziemia
Ataki: Ostry Liść, Schowanie Się, Synteza, Nasienny Pocisk, Giga Odpływ, Absorbcja, Gryzienie, Wspinaczka, Kula Energii, Słoneczny Promień, Trzęsienie Ziemi, Burza Liści, Chrupanie, Mega Odpływ, Hiper Promień, Drewniany Młot, Ziarno Pijawki, Kamienne Ostrze, Lodowa Pięść, Dzikie Pnącze, Nasionko Mocy.
2. Charizard [samiec]
Imię: Dragon
Typ: Ogień-Lot
Ataki: Żar, Drapanie, Miotacz Ognia, Warkot, Chytre Spojrzenie, Metalowy Pazur, Ogniste Bombardowanie, Mach Cios, Zasłona Dymna, Furia Smoka, Wojenna Pochodnia, Niszczący Płomień, Smoczy Meteor, Cienisty Pazur, Ognisty Kieł, Hiper Promień, Ognisty Błysk, Sejsmiczny Wstrząs.
3. Kyuremu [bez płci]
Imię: Ice Blade
Typ: Lód-Smok
Ataki: Lodowy Promień, Zamrożony Świat, Smoczy Puls, Hiper Głos, Burza Śnieżna, Smoczy Pazur, Kula Cienia, Lot, Smoczy Ogon, Błyskowe Działo, Cięcie, Siła, Smoczy Meteor, Smoczy Oddech.
4. Dragonite [samica]
Imię: Ryuu
Typ: Smok
Ataki: Szybki Atak, Atak Głową, Wodny Ogon, Elektro Fala, Furia Smoka, Wodny Puls, Stalowy Ogon, Owinięcie, Tornado, Hiper Promień, Hydro Pompa, Cios Ciałem, Lodowa Pięść, Smoczy Pęd, Smoczy Meteor, Elektro Pięść, Ognista Pięść, Wirujący Róg, Lodowy Promień.
5. Regigigas [bez płci]
Ataki: Giga Wstrząs, Piorun, Taran Zen, Ognista Pięść, Cios Pioruna, Lodowa Pięść, Hiper Promień, Ochrona, Frustracja, Toksyny, Trzęsienie Ziemi, Cios Ciałem, Mach Cios, Giga Atak, Tupnięcie, Siła.
6. Tyranitar [samiec]
Imię: Rock
Typ: Kamień-Mrok
Ataki: Gryzienie, Hiper Promień, Cios Ciałem, Stwardnienie, Łomot Czaszką, Atak piaskiem, Kula Cienia, Chrupanie, Przygniatanie, Stalowa Obrona, Mroczny Puls, Stalowy Ogon, Metalowy Pazur, Skalne Tarcie, Podwójne Uderzenie Kantem, Tunel, Rzut Kamieniem, Kamienna Krawędź, Piaskowy Grobowiec.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mój targ wymian
Box
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Przedmioty: 3 Pokeball'e, 3 opakowania karmy dla pokemonów, 18110 $, Telefon (pokenav), pokedex, 1x Antidotum, 1x Max Revive, 3x Max Potion, 1x Revive, 2x Tabletka Odmrażająca, Naszyjnik nr. 4.
Odznaki z regionu Kanto:
Elita ligi Kanto:
Odznaki z regionu Johto:
Elita ligi Johto:
Odznaki z regionu Hoenn:
Elita ligi Hoenn:
Odznaki z regionu Sinnoh:
Elita ligi Sinnoh:
Cel 1: złapać jakąś legendę. [wypełniony]
Cel 2: Zdobyć odznakę jakiegoś BF'a.
"Nie ważna ilość postów, lecz mądrość wypowiedzi..."
Osoby sproszone na forum: ziomek.
[Modo] - Tom - Dzisiaj 21:51:29 - [ 6040 ChatBox Postów ]
mój kumpel jest chory psychicznie. Chce wysłac maskotke małego głoda dzieciom z Afryki.
[Modo] - Tom - Dzisiaj 21:58:46 - [ 6049 ChatBox Postów ]
Haha padłem! Jakis gosciu widząc jakis serial w którym jest tłumacz dla niesłyszących powiedział "cos sie spsuło, bo nie słysze, co ten gosciu w rogu rapuje"
"Zarąbiste w skali 1 do 10 daje 20" - Shun komentuje Poke-Tydzień, fail!
<kłócę się z ziemniakiem>
alonse - Dzisiaj 19:47:39 - [ 152 ChatBox Postów ]
co wam z tymi warzywami oki jest piątek nie jemy miesa ale bez przesady
Rafael - Dzisiaj 19:53:11 - [ 610 ChatBox Postów ]
Hikaru ty ***** ********* ******
^UP^ rozczytasz go?
[Admin] - Ajana - Dzisiaj 19:55:05 - [ 4699 ChatBox Postów ] [ 77.253.241.91 ]
Hikaru jesteś wielki, a teraz idę rzygać xD
Your type is:
Bardzo dobry fick
"Za lepsze życie, za siłę, którą chcemy w duszy mieć
Ten świat uczy mnie być skurwysynem
Nic nie wzruszy mnie mnie dziś już..."
Rozdział 9-wiąty, poza paroma błędami jest super...
Opis Postaci: Hikaru jest bardzo miły (aż do czasu), ale nie okazuje tego w walkach... W walkach jest bezlitosny. Jest bardzo dowcipny, i inteligentny. Mieszka w Alabasti, ma brata Kenshiro, który ma 10 lat, i właśnie zaczyna swoją podróż. Często daje bratu wskazówki. Lubi biwaki... Już gdy miał 3 latka marzył o wygraniu w jakiejś lidze. Ale czasem lubi też popatrzeć na pokazy i w nich wystąpić. Ma znamię w kształcie smoka na prawym ramieniu, ten smok oplata prawie całą jego rękę.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Pokemony:
1. Torterra [samiec]
Ataki: Ostry Liść, Schowanie Się, Synteza, Nasienny Pocisk, Giga Odpływ, Absorbcja, Gryzienie, Wspinaczka, Kula Energii, Słoneczny Promień, Trzęsienie Ziemi, Burza Liści, Chrupanie, Mega Odpływ, Hiper Promień, Drewniany Młot, Ziarno Pijawki, Kamienne Ostrze, Lodowa Pięść, Dzikie Pnącze, Nasionko Mocy.
2. Charizard [samiec]
Ataki: Żar, Drapanie, Miotacz Ognia, Warkot, Chytre Spojrzenie, Metalowy Pazur, Ogniste Bombardowanie, Mach Cios, Zasłona Dymna, Furia Smoka, Wojenna Pochodnia, Niszczący Płomień, Smoczy Meteor, Cienisty Pazur, Ognisty Kieł, Hiper Promień, Ognisty Błysk, Sejsmiczny Wstrząs.
3. Kyuremu [bez płci]
Ataki: Lodowy Promień, Zamrożony Świat, Smoczy Puls, Hiper Głos, Burza Śnieżna, Smoczy Pazur, Kula Cienia, Lot, Smoczy Ogon, Błyskowe Działo, Cięcie, Siła, Smoczy Meteor, Smoczy Oddech.
4. Dragonite [samica]
Ataki: Szybki Atak, Atak Głową, Wodny Ogon, Elektro Fala, Furia Smoka, Wodny Puls, Stalowy Ogon, Owinięcie, Tornado, Hiper Promień, Hydro Pompa, Cios Ciałem, Lodowa Pięść, Smoczy Pęd, Smoczy Meteor, Elektro Pięść, Ognista Pięść, Wirujący Róg, Lodowy Promień.
5. Regigigas [bez płci]
Ataki: Giga Wstrząs, Piorun, Taran Zen, Ognista Pięść, Cios Pioruna, Lodowa Pięść, Hiper Promień, Ochrona, Frustracja, Toksyny, Trzęsienie Ziemi, Cios Ciałem, Mach Cios, Giga Atak, Tupnięcie, Siła.
6. Tyranitar [samiec]
Ataki: Gryzienie, Hiper Promień, Cios Ciałem, Stwardnienie, Łomot Czaszką, Atak piaskiem, Kula Cienia, Chrupanie, Przygniatanie, Stalowa Obrona, Mroczny Puls, Stalowy Ogon, Metalowy Pazur, Skalne Tarcie, Podwójne Uderzenie Kantem, Tunel, Rzut Kamieniem, Kamienna Krawędź, Piaskowy Grobowiec.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mój targ wymian
Box
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Przedmioty: 3 Pokeball'e, 3 opakowania karmy dla pokemonów, 18110 $, Telefon (pokenav), pokedex, 1x Antidotum, 1x Max Revive, 3x Max Potion, 1x Revive, 2x Tabletka Odmrażająca, Naszyjnik nr. 4.
Odznaki z regionu Kanto:
Elita ligi Kanto:
Odznaki z regionu Johto:
Elita ligi Johto:
Odznaki z regionu Hoenn:
Elita ligi Hoenn:
Elita ligi Sinnoh:
mój kumpel jest chory psychicznie. Chce wysłac maskotke małego głoda dzieciom z Afryki.
Haha padłem! Jakis gosciu widząc jakis serial w którym jest tłumacz dla niesłyszących powiedział "cos sie spsuło, bo nie słysze, co ten gosciu w rogu rapuje"
^UP^ rozczytasz go?
Your type is:
Ojojoj niedobrze. Gdzie te śmieszne teksty ? Nie mówię, że rozdział był nudny, ale nie był znowu jakiś... "buhahahahahaha"...
Być może przyczynił się do tego fakt, że jestem mocno przeziębiony[chciałem zauważyć, że uprzedzałem, iż nie mam pomysłu na fajne teksty przez przeziębienie, które już mocno daje mi się we znaki]
Dlatego jeśli teraz będzie mniej "buhahahłuf", to się nie czepiajcie aż tak bardzo;) Uprzedzę wasze pytania- kolejny rozdział postaram się napisac i wrzucić dziś.
Hmm dobry rozdział i długi. 5/5
I taki miał być
Czas na kolejną zapowiedź!
Tytuły kolejnych rozdziałów:
11. PokeMusical czy pokazy?! Jake wkracza do akcji!
12. Cienista walka!
Tom, Lily i Rick kontynuują swoją podróż po regionie Isshu tym razem już bez pokedetektywa, Shavera. Wkrótce Lily dowiaduje się, ze również w regionie Isshu rozgrywane są pokazy, sporo różniące się jednak od tych, rozgrywanych w regionie Sinnoh. Ta niezniechęcona, natychmiast rejestruje się na konkurs i poznaje Jake'a, który wydaje się być bardzo silnym przeciwnikiem. Pokazy zostają rozegrane... Kto w nich zwycięża?
Niezależnie od wyniku trio rusza w dalszą drogę, gdzie Tom spotyka mrocznego pokemona, który bardzo go interesuje. Jak się jednak okazuje nie tylko jego... Kto zdoła zdobyć tego pokemona? I czy Tom wzbogaci swą drużynę o czwartego już członka?
@edit: nie zdziwcie się jesli moje pokazy, które nawiasem mówiąc zwykłymi pokazami nie będą, mogą się różnić od tych animcowych, a nawet tych z gier;) Bo ja będę całkowicie skazany na improwizację
Ostatnio edytowany przez Tom (2010-10-02 17:15:06)
Wiesz, twój fick utrzymuje jakąś fabułę. Najlepsze jest to, że nie dajesz wszystkich postaci jednocześnie. Mam nadzieję, że postacie epizodyczne:
M.i.
Shaver i Ja, będziemy coraz częściej się pojawiać w twoim fick'u.
-Zgadnij co ma moja babcia
-Urodziny?
-Nie, rentę!
Imię: Shaver
Nazwisko: Tsuyoi
Data urodzin: 14.01.1997
Opis Postaci: Miły towarzyski chłopak. Lubi rozmawiać z innymi i znajdować nowych przyjaciół... Jednak jeżeli chodzi o walkę, nie jest już taki miły
Odznaki:
Sinooh :
Unova:
Pokemony:
BOX
Charmander
Imię: Kieł
Ataki: Żar , Drapanie , Krąg ognia , Miotacz płomieni , Akcja , Ognisty błysk
Luxio
Imię: Piorun
Ataki: Piorun,Szybki Atak,Kieł pioruna,Wyładowanie,Piorun Kulisty,Metalowy pazur,Stalowy Ogon,Grom, Ładowanie, Elektro akcja , Warkot , Iskra
Monferno
Imię: Płomień
Ataki: Drapanie, Akcja, Żar, Tunel, Miotacz ognia,Krąg ognia,Mach cios,Kieł ognia,Rysa, Centro cios, Ognista spirala , Cios ciałem , Ognisty błysk
Garchomp
Imię: Gryzak
Ataki: Gryzienie, smocza furia, atak ciałem, straszna twarz , Hiper promień , Tunel , Pazur smoka , Smoczy puls, Walka wręcz , Szybki atak , Akcja , Smoczy pęd , Podmuch wiatru , Ukośne cięcie , Cięcie , Cięcie X
Dragonair
Imię: Blue
Ataki: Wodna Bron, Stalowy Ogon, Akcja, Smocza Furia, Pompa Wodna, Wodny Puls , Hydro działo, Wodospad , Obrona , Podwójny zespół , Hiper Promień, Ściskanie
Enbuoh
Imię: Gigant
Ataki: Młoto Ramie, żar, akcja, miotacz płomieni, ognisty wir, fala żaru
podpalanie, Ogniste Bombardowanie, Ognista Błyskawica, Ryk, Ramię Oporowe
Przedmioty: 3 Pokeballi,1 opakowanie karmy dla pokemonów,,pokenav,pokedex,Master Ball,28x Safari Ball , Jajo ponytusa
Kasa: 14.500$
Cel: Ukończyć wszystkie Ligi - Pokonać Elitę
- Tak! Jestem detektywem!- zawołał dziecinnym głosem Shaver, po czym założył okulary, które były dołączane do dziecięcego pisma "Kaczor Donald".
Chciałbym taki gadżet ;P
Buukaa
Buka
Team : Zespół R
Pokemony :
Combusken :
Ataki : żar,dziobanie,akcja, miotacz płomieni, krąg ognia, ognista spirala
Bayleef (samica)
Ataki;ostry lisc,dzikie pnącze,słodki zapach,słoneczny promień, trujący proszek, burza liści, paraliżujący proszek, straszna twarz
Electabuzz [samica]
Ataki: Piorun, Łamacz Murów, Akcja, Mach Cios, Elektryczna Pięść, Elektro szok, atak ciałem, drapanie
Gengar
Ataki: Kula cienia, Mroczny puls, Klątwa, Lizanie, Hipnoza, Zjadanie snów, Koszmar, Cieniste cięcie, Psychika, Telekineza, Cieniste Uderzenie, Mylący Promień, Złość
Cloyster
Ataki : Wodna Broń, Lizanie, Bąbelki, Lodowy Promień, Lodowa Skorupa, Hydro Pompa, Bąbelki
Wartortle
Ataki: Wodna Broń, Bąbelkowy Promień, Machanie Ogonem, Armatka Wodna, Akcja, Hydro Pompa, Schowanie się, Wodny Ogon
Ekwipunek :
Poke Ball [4]
Pokedex
Pokenav
Strój zespołu R
2800 $
Odznaki :
Kanto Kliknij w jajo ;D
/\ Klik
New chapter is cool! Are very, very super... Czekam na rozdział, w którym pojawi się Hikaru.
Moja ocena: 10/10. [kolejna do kolekcji ]
Pokemony:
1. Torterra [samiec]
2. Charizard [samiec]
3. Kyuremu [bez płci]
4. Dragonite [samica]
5. Regigigas [bez płci]
6. Tyranitar [samiec]
Mój targ wymian
Box
Odznaki z regionu Kanto:
Elita ligi Kanto:
Odznaki z regionu Johto:
Elita ligi Johto:
Odznaki z regionu Hoenn:
Elita ligi Hoenn:
Elita ligi Sinnoh:
^UP^ rozczytasz go?
Your type is:
-Super rozdział1 ale napisałem, że jestem miłym 16-letnim chłopcem...a nie chamskim... xD
15/10
Ale ładnie Jake'a 'zbeształam' a tak poza tym rozdział nawet ok, chociaż widziało się lepsze.