Szczerze to najnowszy rozdział jest jednym z najlepszych[o ile nie najlepszym]
Wreszcie pokazałeś to, o co mi chodziło- chęć zemsty! Chęć mordu! Ach, to było naprawdę coś.. I choć było to krótkie, to i tak wyszło całkiem nieźle[jak na mój gust]. Pomimo łez, ciągła walka- spodobało mi się to;)
Reszta rozdziału bez zarzutu. Poza końcem- nie lubię macanek i pocałunków w tego typu fickach.
Bardzo mi sie podoba! Nareszcie wyszla natura Sajagina. podoba mi sie ze przez kunszt walki odbiera bledy przeciwnika jako chec smierci rywala. Wykorzystuje jego nieuwage. Moglbys jeszcze dodac szermiercza grzecznosc tak jak np. w druzynie pierscienia-film. Poczatek walki pod Amon-hen Aragorn przyklada miecz do twarzy a potem zaczyna siekac urukow. Dalo by rade by mauritius z czasem opanowal szamanizm-ten z mangi( Yoh Arakura itp.) i polaczyc sie z duchem?
Gość
No i wszystko się dobrze potoczyło.Jade uratowana,Ichigo żyje,a Ameno i Ikkaku się pocałowali ^^
Czekam na Nexta
eeeeeeeeeee ikkaku i ameno się pocałowali... nie spodziewałem się tego ale przynajmniej pojawiło się moje ban-kai
Gość
Już se wyobrażam ich miny po tym jak schodzę ze smoka XD
Czekam na dalszą część bo mnie ciekawość zżera
Gość
Lepsze by była na widok trupa xD
Gość
A co miałem napisać ja Fiszu czyście swój miecz gorzałką? xD
Gość
Najlepsze jak Wpada ichigo ze smokami.Normalnie wejście Smoka XD
Czekam na nexta
Gość
Super Ta Czesc no poprostu wymiatasz i Nawet Stalowy Kurdupel Sie Pojawil
bardzo dobry rozdział ale jak dla mnie za mało ikkaku i ameno XD żarcik tylko ikkaku
YAY!
23-26 rozdział jest najlepszy. Nie ma innej opcji. *w*
Tia.. Mam wrażenie, że zaraz każdy tutaj będzie miał smoka... Ale, może Ameno nareszcie nauczy się władać magią? ^^
W końcu użyła jej, pirszy raz? Chyba tak.
BOX
Kanuri Stransi <Kani>
MISTRZYNI LIGI SINNOH
Liderka Pokemon Rangers.
Team:
~ Jolteon♂
Kula Cienia, Akcja, Niski Cios, Piorun, Szybki Atak, Elektroszok
~ Gyarados
♂
Hiper Promień, Wodny Bicz, Wściekłość Smoka, Wodospad, Bąbelki, Owinięcie, Miotacz Płomieni
~ Blastoise♀
Bąbelkowy Promień, Bańka, Akcja, Schowanie Się, Wodna Pompa, Wodospad, Wodna Broń, Czekanie, Lodowy Promień, Orzeźwienie, Wodny Bicz, Ukryta Siła, Wodny Ogon, Bomba Błotna, Hydro Pompa, Taniec Deszczu
~ Umbreon♂
Gryzienie, Atak Piaskiem, Kula Cienia, Akcja, Nocne Cięcie, Ukryta Moc, Iluzja
~ Pidgeot♂
Dziobanie, Akcja, Atak Pazurami, Tornado, Szybki Atak, Stalowe Skrzydło, Ukryta Siła, Podwójna Drużyna, Dzielny Ptak, Wichura, Powietrzny As, Wściekłe Drapanie
~ Riolu♂
Akcja, Kula Aury, Centro Cios, Poke-karma, Telefon, 2x
[+60HP],
[+50 HP], styler, 4.900$, 1 jajo Riolu, 1x MasterBall, 3x PokeBall
_________
I'm Umbreon, queen of darkness!
Gość
tak, pierwszy raz. A w next rozdziałach nie wykluczam takiej możliwości
Gość
Super.Każdy dał z siebie wszystko.Fabuła jak zwykle wciąga.Przy okazji Ichigo ma ciekawą rodzinę XD