Gość
to juz wiesz. KAŻDY WIE ŻE MI GROZISZ ŚMIERCIĄ! xD
Nie! Czy ty musisz być w tym wszystkim najsilniejszą postacią? Czy ty musisz wszystko wiedzieć? ><
Kurde, nienawidzę takich opowiadań, w których główny bohater jest najsilniejszy i wszystko wie. Powinno być tak, że raz się wygrywa, a raz się przegrywa. Nawet jeśli przegrana oznaczałaby śmierć.
Ale wtedy by coś tam się stało i by Ichi znowu był, np. Jade by się rozpłakała. XD
BOX
Kanuri Stransi <Kani>
MISTRZYNI LIGI SINNOH
Liderka Pokemon Rangers.
Team:
~ Jolteon♂
Kula Cienia, Akcja, Niski Cios, Piorun, Szybki Atak, Elektroszok
~ Gyarados
♂
Hiper Promień, Wodny Bicz, Wściekłość Smoka, Wodospad, Bąbelki, Owinięcie, Miotacz Płomieni
~ Blastoise♀
Bąbelkowy Promień, Bańka, Akcja, Schowanie Się, Wodna Pompa, Wodospad, Wodna Broń, Czekanie, Lodowy Promień, Orzeźwienie, Wodny Bicz, Ukryta Siła, Wodny Ogon, Bomba Błotna, Hydro Pompa, Taniec Deszczu
~ Umbreon♂
Gryzienie, Atak Piaskiem, Kula Cienia, Akcja, Nocne Cięcie, Ukryta Moc, Iluzja
~ Pidgeot♂
Dziobanie, Akcja, Atak Pazurami, Tornado, Szybki Atak, Stalowe Skrzydło, Ukryta Siła, Podwójna Drużyna, Dzielny Ptak, Wichura, Powietrzny As, Wściekłe Drapanie
~ Riolu♂
Akcja, Kula Aury, Centro Cios, Poke-karma, Telefon, 2x
[+60HP],
[+50 HP], styler, 4.900$, 1 jajo Riolu, 1x MasterBall, 3x PokeBall
_________
I'm Umbreon, queen of darkness!
Gość
Kanuri poza tym ze Postać nie moze sie sama bronic(Keslera to zbiła dzieki Ościemu) To Smok jest w wersji Wiewiórki xD
Poza tym Nie moge Ichigo uśmiercieć... Jade wie gdzie mieszkam.... A ja chce jeszcze troche pożyć T.T
Ostatnio edytowany przez Ichigo Kurosaki (2010-09-13 13:00:26)
Właśnie odkryłem to czemu tak bardzo lubię sagę Harry'ego Pottera! I zamierzam to wszystko powiedzieć![mimo, że fick prezentuje się w miare ok]
Więc czemu lubię HP? Ponieważ główny bohater owej powieści, to chłopak nieobdarzony szczególną mocą, który z początku polega głównie na mocy przyjaciół. I tą najmądrzejszą postacią nie jest własnie Harry, ale jego przyjaciółka, HERMIONA. Mimo to Harry daje sobie radę, ucząc się od niej wielu rzeczy i ostatecznie to on kładzie kres wszelkiemu złu. I właśnie taki motyw spodobał mi się do granic możliwości.
I nie mam ci za złe tego, że twoja postać nie umarła, tylko to, że robisz z niej największego herosa[czy ja mówię to samo co Kanuri, tylko innymi słowami?]
Gość
Spokojnie tom Kto inny ma w planach zebrać laury
Pewna postać epizodyczna(nie nie stalowy bo juz z szatanem przebywa xD)
Kurde! Soryy ale wykreowałęś mnie na ( i tu nie mogę tego zcenzurować) Jebanego skurwysyna. Za uroczam się Jade -okej, ale nie mam być hamski i na litośc boską pisałem w cechach charakteru jestem osobą która stara się rozluznić sytuacje i kurcze wiesz co oznacza pojęcie hetman? Podpowiem ci że wcale niejest to król. zgadzam sie z Kanuri że autorem jesteś rozumiem ale inni też dadzą sobie radę z hordami demo-ludzi i tylko ty wszystkich ratujesz o siłach pół-boskich.
Gość
Bobi, zrozum narazie jeszcze nie macie pewnego uzbrojenia któe eee no tego "pożyczycie" od pewnego czlowieka. Co do skur wiesz co, w kazdej grupie potrzebny taki jest xD
Przynajmniej jeden cie cieszy ze powalczył xD
Ostatnio edytowany przez Ichigo Kurosaki (2010-09-13 14:43:35)
fisz, jes6tes pełnoletni żebyś mógł pić?
Po pierwszem nie pisz fisz. To wsiursko brzmi. Po drugie, nie wiesz o co chodzi. Po trzecie, IMHO to jest offtop.
Czekam na ciąg dalszy, bo robi się co raz ciekawiej.
Gość
Ciekawie to bedzie jak mnie Jade za outarz zaciągnie! Groziła mi juz na Skype!
Gość
o.O
ZABIJE JAK CIE DORWE W SOBOTĘ.MOGŁEŚ TEGO NIE PISAĆ PUBLICZNIE.
Gość
I widzicie?! A wy nazekacie ze nie Ichi nie mozę umrzeć xD Ja nie mam noża na szyi... JA MAM JADE NA SZYI!
Gość
Ichigo ty mnie dobijasz psychicznie.I ty sie dziwisz,zę cie grożę >.>
Gość
^ ^