Wiedziałem, że musisz przezyć... A już się cieszyłem:/
Shadow trafił w dziesiątkę.. nie w stówę z tym tekstem o graniu w pokera z załogą Titanica ;]
Ale w ficku [jak i w poketygodniu. zeszły tydzien mówi za siebie:D]nie pwoinny występowac takie emoty jak "^^" "".. nie no żadne nie powinny!
Ale powiedz mi czy ja mam cię zabić za to, że ktos mnie złapał za rękę? Czy coś czego nie zauważyłem?[jak co to nie wiem czyja to postac]
Gość
No co xD Chciałem wyrazić mine Postaci
co do złapania Ameno to Kunari, a jak wiemy Jesteś z ajaną wiec czekamy na ładną walke
Poza tym jak bym był martwy to by mnie Jade zabiła
Nie, nie, nie i jeszcze raz: NIE!
Ameno miała być mroczną postacią, która... Nie wiem, jak to napisać... ._.
No, ale chodziło o taką tajemniczą postać, a poza tym, wychodzi na to, że Ameno jest najsłabsza... No cóż, ale ktoś musi... W końcu, wyobrażacie sobie taką walkę: łucznik kontra druid/mag. No proszę was!
Ale to po części moja wina. Ja chciałam być zwiadowcą, ale nie myślałam, że będę taka 'słaba', bo wszyscy są specami od magii. Pf..
Dobra, dosyć o mnie. Co do FF, ciekawy, jednak nie umiem sobie tego wszystkiego wyobrazić. Zauważyłam, że inni nie mieli [bądź nie napisali o tym] takiego problemu...
Dwa: nie będę się powtarzać, ale jeśli każdy będzie, to kiedyś poskutkuje [xD]- Ichigo, prosimy, nie pisz cyfr, w opowiadaniu trochę brzydko to wygląda...
BOX
Kanuri Stransi <Kani>
MISTRZYNI LIGI SINNOH
Liderka Pokemon Rangers.
Team:
~ Jolteon♂
Kula Cienia, Akcja, Niski Cios, Piorun, Szybki Atak, Elektroszok
~ Gyarados
♂
Hiper Promień, Wodny Bicz, Wściekłość Smoka, Wodospad, Bąbelki, Owinięcie, Miotacz Płomieni
~ Blastoise♀
Bąbelkowy Promień, Bańka, Akcja, Schowanie Się, Wodna Pompa, Wodospad, Wodna Broń, Czekanie, Lodowy Promień, Orzeźwienie, Wodny Bicz, Ukryta Siła, Wodny Ogon, Bomba Błotna, Hydro Pompa, Taniec Deszczu
~ Umbreon♂
Gryzienie, Atak Piaskiem, Kula Cienia, Akcja, Nocne Cięcie, Ukryta Moc, Iluzja
~ Pidgeot♂
Dziobanie, Akcja, Atak Pazurami, Tornado, Szybki Atak, Stalowe Skrzydło, Ukryta Siła, Podwójna Drużyna, Dzielny Ptak, Wichura, Powietrzny As, Wściekłe Drapanie
~ Riolu♂
Akcja, Kula Aury, Centro Cios, Poke-karma, Telefon, 2x
[+60HP],
[+50 HP], styler, 4.900$, 1 jajo Riolu, 1x MasterBall, 3x PokeBall
_________
I'm Umbreon, queen of darkness!
Gość
spróbuje a co do Ameno i jej siły, spokojnie mam coś w zanadrzu
Fick Mi się podoba ale jako potomek wielkich wojowników to raczej nie stał bym i nie przytulał Jade. Nie w takiej sytuacji ;p
O ja... No, nieźle. *radocha* Smok! x3
Ale trochę szkoda Ichigo. Jednak doskonale wiemy, że nie zginiesz, w końcu 'Jade by cię zabiła'. Jak można zabić trupa? |D
Chociaż, jak my cię z tego bagna wyciągniemy, to nie mam zielonego pojęcia. Zresztą fioletowego, czarnego [tutaj wypisuję wszystkie kolory XD] to też nie. Może smok szybko urośnie?
BOX
Kanuri Stransi <Kani>
MISTRZYNI LIGI SINNOH
Liderka Pokemon Rangers.
Team:
~ Jolteon♂
Kula Cienia, Akcja, Niski Cios, Piorun, Szybki Atak, Elektroszok
~ Gyarados
♂
Hiper Promień, Wodny Bicz, Wściekłość Smoka, Wodospad, Bąbelki, Owinięcie, Miotacz Płomieni
~ Blastoise♀
Bąbelkowy Promień, Bańka, Akcja, Schowanie Się, Wodna Pompa, Wodospad, Wodna Broń, Czekanie, Lodowy Promień, Orzeźwienie, Wodny Bicz, Ukryta Siła, Wodny Ogon, Bomba Błotna, Hydro Pompa, Taniec Deszczu
~ Umbreon♂
Gryzienie, Atak Piaskiem, Kula Cienia, Akcja, Nocne Cięcie, Ukryta Moc, Iluzja
~ Pidgeot♂
Dziobanie, Akcja, Atak Pazurami, Tornado, Szybki Atak, Stalowe Skrzydło, Ukryta Siła, Podwójna Drużyna, Dzielny Ptak, Wichura, Powietrzny As, Wściekłe Drapanie
~ Riolu♂
Akcja, Kula Aury, Centro Cios, Poke-karma, Telefon, 2x
[+60HP],
[+50 HP], styler, 4.900$, 1 jajo Riolu, 1x MasterBall, 3x PokeBall
_________
I'm Umbreon, queen of darkness!
Dopiero zacząłem czytac szósty rozdział i skoncze go dopiero wkrótce, ale widze błędy!
- blablabla?- Spytała Jade
Sorry, ale słow spytała powinieneś napisać z małej litery. A tych błędów jest kilka.
No i czemu nagle zmieniłeś narratora z trzeciej osoby na pierwszą? Tylko dlatego, że to było o tobie/twojej postaci? Czylii narratorem jestes ty jako ta postac? Jesli tak, to troche dziwnie, bo jak osoba będąca w gruzach może opisywac wydarzenia odbywające się mile od niego ^^
Często używasz zwrotu "po czym". Raz chyba nawet zdanie po zdaniu. To też może sie nie podobac.
I co do mojego gustu, to nie lubię pochyłej krechy:D
I jak mówiłem, swatać to nie ty.;<
Gość
Tom nie marudź, a co do smoka... Jaki imię? Shaver? xD
Gość
Zazdrościsz ze Kanuri ma smoka a ty chodzące drzewo xD
Gość
Super.Nie wiedziałam,ze Mauritius dostanie w krocze.Romans sie zaczął XD.
Nie mogę się doczekać co dalej.
Gość
Myślałem o tym byś pocałowała Mauritius'a
Gość
A tylko spróbuj to cie zabiję jak przyjedziesz.
Gość
A nie mówiłem wam?! Jak Ichigo zginie W Ficku, ja też ZGINĘ!!
Gość
O tym nie wiedziałam.